НАЧАЛО ЗА НАС КОНТАКТИ УСЛОВИЯ
» Самолетни билети
» Резервирай хотел
» Дестинации
» ВИЗИ
» Самолетни екскурзии
» Автобусни екскурзии
» Екзотични дестинации
» Почивки в Европа


Хургада Пролет 2013
Хургада Пролет 2013
€ 1415.00USD
АНТАЛИЯ-ИНДЖЕКУМ-АЛАНИЯ
АНТАЛИЯ-ИНДЖЕКУМ-АЛАНИЯ
€ 1252.00USD
Пекин - Наследството на поднебесната империя
Пекин - Наследството на поднебесната империя
€ 1490.00USD

phone 032 644404   phone2 032 627210   fax 032 633918  gsm0888 526259   email office@rubytour.bg   Skype Bonka Neykova


Визи за Беларус


Цена : € 10.00USD


Визи за Беларус

Визи за Беларус

 

Визова анкета

 

Се принтира на един лист от двете му страни

 

Рубитур оказва съдействие за получаване на входни визи за Беларус. Документите се приемат всеки ден в офисите на фирмата за срочни  и обикновени поръчки.

 

Еднократните визи – означават  еднократно влизане, пребиваване и излизане от Беларус в рамките на посочения във визата срок и в рамките на посочения брой дни за пребиваване, но не повече от 90 дни през една година .

 

Двукратните визи – означават двукратно влизане, пребиваване и излизане от  Беларус в рамките на посочения във визата срок и в рамките на посочения брой дни за пребиваване, но не повече от 90 денонощия през една година.

 

Многократните визи – означава неколкократно (повече от 2 пъти) влизане, пребиваване и излизане от Беларус по време на посочения във визата срок и в рамките на посочения брой дни за пребиваване, но не повече от 90 денонощия през една година.

 

Транзитната виза предоставя право на транзитно преминаване (влизане от една държава, преминаване по установен маршрут през територията на Република Беларус и влизане в друга държава) в рамките на заявения срок, но не повече от 1 година и действа в рамките на 48 часа от деня на влизане в Република Беларус.

 

Транзитната виза е възможно да бъде издадено съответствено  за еднократно, двукратно и многократно преминаване през територията на Република Беларус. Кратността на визата се определя от визата на държавата, в която той влиза, преминавайки през територията на Република Беларус.

 

Еднократна, двукратна и многократна краткосрочна виза се издават с фиксирани дати за срок не повече от 90 денонощия за пътувания със следните цели:

  • Бизнес пътуване
  • По частни цели – необходима е оригиналната поканата за влизане в Република Беларус, оформена в държавни органи .
  • Туризъм – необходим е туристически ваучер, издаден от  от белоруска туристическа агенция  съгласно  законодателството на Република Беларус, с фиксирани дати, но не повече от 30 денонощия престой в държавата.
  • Учене – необходима е оригиналната  покана от научна организация на Република Беларус, съгласувана с държавни органи по гражданство и миграция, с фиксирани дати, но не повече от 30 денонощия.
  • На работа – необходима оригиналната покана на беларуско юридическо лице, съгласувано с Департамента по гражданство и миграция на МВР на Република Беларус.

 

Полагането на виза за се осъществява за срок една седмица или 2 работни дни. 
Като тип на виза предимно се оформят бизнес визи в Република Беларус.

 


*Цените за екскурзиите в чужбина са изчислени по текущия фиксинг на БНБ.
*Визи за Беларус в лева е 19.56 лв.

Направете запитване ->
Име*
Email*
Телефон
Текст*