НАЧАЛО ЗА НАС КОНТАКТИ УСЛОВИЯ
» Самолетни билети
» Резервирай хотел
» Дестинации
» ВИЗИ
» Самолетни екскурзии
» Автобусни екскурзии
» Екзотични дестинации
» Почивки в Европа


Хургада Пролет 2013
Хургада Пролет 2013
€ 415.00
АНТАЛИЯ-ИНДЖЕКУМ-АЛАНИЯ
АНТАЛИЯ-ИНДЖЕКУМ-АЛАНИЯ
€ 252.00
Пекин - Наследството на поднебесната империя
Пекин - Наследството на поднебесната империя
€ 490.00

phone 032 644404   phone2 032 627210   fax 032 633918  gsm0888 526259   email office@rubytour.bg   Skype Bonka Neykova


Визи за Кралство Тайланд


Цена : € 0.00


Визи за Кралство Тайланд

Визи за Кралство Тайланд

Рубитур оказва съдействие за получаване на входни визи за Кралство Тайланд. 
Документите се приемат всеки ден в офисите на фирмата.

 

Тайландските власти винаги са изисквали визи за български граждани. 
С подобен визов режим са още 65 държави освен България.

Български граждани, пътуващи в Кралство Тайланд, имат възможност да оформят следните видове визи.

 

Туристическа Виза

Туристическата виза се издава за посещение в Кралството с цел туризъм. Визата е със срок за влизане в страната  до 3 месеца след издаването. Валидноста й е 60 дни от датата на влизане в Кралство Тайланд.

 

Транзитна Виза

Видове транзитни визи:

  • при транзитно пътуване през Тайланд към трета държава;
  • за участие в спортни изяви;
  • за екипажи на кораби и самолети.

Транзитната виза е валидна 3 месеца и дава право на не повече от 48 часа престой в страната.

 

NON-IMMIGRANT VISA:

Видове:

  • при официални задължения
  • при бизнес дела и работа
  • при инвестиции координирани с тайландското правителство
  • при инвестиции и бизнес
  • при учебна дейност – стаж, наблюдение, участие в конференция, следване
  • при работа като филмов продуцент, журналист или репортер
  • при представянето на мисионерска или друга религиозна дейност при заинтересованост от страна на правителствения департамент
  • при ръководство на научно изследване или обучение и преподаване в изследователски институт
  • при поемане на задължение за извършване на техническа дейност или работа като експерт или специалист
  • други дейности

 

Необходими документи за различните видове визи. 

 

Туристическа виза

  • Попълнен формуляр със син химикал на английски език
  • Една актуална цветна снимка паспортен формат.
  • Служебна бележка от месторабота
  • Копие на самолетните или други билети
  • Внесена такса
  • Паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на влизане в Кралството

 

Транзитна виза

  • Попълнен формуляр със син химикал на английски език
  • Една актуална цветна снимка паспортен формат.
  • Паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на влизане в Кралството
  • Копие на самолетните или други билети
  • Виза за трета страна в паспорта
  • Документ за участие в спортните изяви
  • Crew list
  • Консулът има право до изисква допълнителен набор от документи.

 

NON-IMIGRANT VISA

В зависимост от типа на визата Консулът определя необходимите документи за кандидатстване.

 

Стандартната процедура за полагане на виза  е 3-5 дни, бърза процедура – 2 работни дни.

Консулската такса се заплаща в брой в евро при подаване на документите.


*Цените за екскурзиите в чужбина са изчислени по текущия фиксинг на БНБ.
*Визи за Кралство Тайланд в лева е 0 лв.

Направете запитване ->
Име*
Email*
Телефон
Текст*