НАЧАЛО ЗА НАС КОНТАКТИ УСЛОВИЯ
» Самолетни билети
» Резервирай хотел
» Дестинации
» ВИЗИ
» Самолетни екскурзии
» Автобусни екскурзии
» Екзотични дестинации
» Почивки в Европа


Хургада Пролет 2013
Хургада Пролет 2013
€ 1415.00USD
АНТАЛИЯ-ИНДЖЕКУМ-АЛАНИЯ
АНТАЛИЯ-ИНДЖЕКУМ-АЛАНИЯ
€ 1252.00USD
Пекин - Наследството на поднебесната империя
Пекин - Наследството на поднебесната империя
€ 1490.00USD

phone 032 644404   phone2 032 627210   fax 032 633918  gsm0888 526259   email office@rubytour.bg   Skype Bonka Neykova


ИСТАНБУЛ ВСЯКА СЕДМИЦА


Цена : € 1107.00USD


ИСТАНБУЛ ВСЯКА СЕДМИЦА

ИСТАНБУЛ ВСЯКА СЕДМИЦА ИСТАНБУЛ ВСЯКА СЕДМИЦА ИСТАНБУЛ ВСЯКА СЕДМИЦА

 

 
Програма на екскурзията уикенд в Истанбул -

всеки четвъртък

І Ден - Отпътуване
• 20:30ч. тръгване от гр. София (стадион В. Левски)
• 21:20ч. тръгване от гр. Пазарджик (беназиностанция Shell)
• 22:00ч. тръгване от гр. Пловдив (бензиностанция OMV до хотел Санкт Петербург)
• 23:15ч. тръгване от гр. Хасково (бензиностанция Shell)
ІІ Ден - Пристигане в Истанбул и настаняване в хотела.
Aко има свободни стаи в момента на пристигане гостите се настаняват веднага.
Ако няма свободни стаи настаняването става след 12.30ч.
• 08:30ч - Обзорна екскурзия на града с професионален екскурзовод и лицензиран туристически автобус. Посетените по време на екскурзията забележителности нямат входни такси.
Тръгване от хотела, пристигане в кв. "Султанахмет", посещение на Хиподрума - „Египетския обелиск", „Змиевидната колона",„Фонтана на Вилхелм II". Разглеждане на "Топкапъ Сарай",църквата "Света София", "Долмабахче Сарай" (дава се информация за историческите забележителности без да се посещават). Посещение на "Синята Джамия", По Въжения мостнад Босфора се преминава в Азиатската част на града, където се посещава местността "Йедитепе". Там туристите имат на разположение около 30 мин (могат да пият кафе, да хапнат, да направят снимки за спомен на фона на прекрасната гледка, която се разкрива от мястото). След престоя на "Йедитепе" отново поВъжения мост туристите се връщат в Европейската част на Истанбул и се насочват към съвременния център на града - Таксим, минава се покрай "Златният рог", посещава се българската църква "Св.Стефан", превърнала се в символ на българите християни в Истанбул. Групата се връща обратно в хотела, като маршрута на автобуса следва древните крепостни стени на Константинопол.
• 15:00 ч - Посещение на стария султанския дворец "Топкапъ Сарай" (един от най-древните и големи дворци в света) ицистерните „Йеребатан" - второто по големина питейно водохранилище на Истанбул от византийския период.
• 20:00 ч - Вечеря в Рибен ресторант на моста "Галата" с незабравим изглед към Босфора и Мраморно море.
• Нощувка. 
ІІІ Ден - Закуска.09:00ч - Посещение на новия султански дворец "Долмабахче Сарай" (най-красивия дворец в Истанбул, наричан Малкия Версай. Едно от местата в града, което задължително трябва да се види) и"Света София"(едно творение, оставящо впечатление за величественост и тайнственост, което словото не може да изрази и времето не може да заличи)
• 15:30ч - Разходка с корабче по Босфора с екскурзовод на български
Екскурзията започва от пристанище Еминьоню или Кабаташ. Корабът преминава покрай брега на европейската част на града, достига до втория мост над Босфора и обратно се връща покрай азиатския бряг. По време на разходката ще видите част от декорите на някои от хитовите телевизионни турски сериали, като къщата на Онур и офиса на Шехерезада от сериала „1001 нощи", както и резиденцията на фамилия Шадоолу от „Перла".
• 20:00ч - Вечеря в атрактивен турски ресторант - с шоу-програма ориенталски танци, традиционни турски фолклор и обичаи.
• Нощувка
IV Ден - Закуска.08:00ч - Подарък!!! Екскурзия до Принцови острови - тръгване от хотела и трансфер до пристанището, откъдето отплава ферибот - редовна линия до Принцовите острови. Посещава се най-големия от тях - Buyuk Ada, известен с красивите вили, хотели, клубове и атракции, привличащи гости от цял свят. Екскурзията по Мраморно море до Принцови острови трае около 5-6 часа.
• Подарък!!! След екскурзията до Принцови острови посещение на новооткрития и един от най-големите в света аквариум „Тюркуазу", в който на площ от 8000 м2 се помещават над 10 000 вида морски животни (от сладки и солени води)в 26 аквариума, включително и 2,5-метрови тигрови акули. Аквариумът е оборудван със специален тунел, извит на 270 градуса. Създава се триизмерна панорамна гледка, която поражда чувство на посетителите, че се разхождат сред рибките. Посетителите имат възможност дори да се гмуркат и да хранят рибките. По своя мащаб „Тюркуазу" е обявен за един от най-големите аквариуми в света, а подводният тунел е един от най-дългите в света - 80 метра.
• Отпътуване за България.

 

 


*Цените за екскурзиите в чужбина са изчислени по текущия фиксинг на БНБ.
*ИСТАНБУЛ ВСЯКА СЕДМИЦА в лева е 2165.1 лв.

Направете запитване ->
Име*
Email*
Телефон
Текст*