НАЧАЛО ЗА НАС КОНТАКТИ УСЛОВИЯ
» Самолетни билети
» Резервирай хотел
» Дестинации
» ВИЗИ
» Самолетни екскурзии
» Автобусни екскурзии
» Екзотични дестинации
» Почивки в Европа


Хургада Пролет 2013
Хургада Пролет 2013
€ 1415.00USD
АНТАЛИЯ-ИНДЖЕКУМ-АЛАНИЯ
АНТАЛИЯ-ИНДЖЕКУМ-АЛАНИЯ
€ 1252.00USD
Пекин - Наследството на поднебесната империя
Пекин - Наследството на поднебесната империя
€ 1490.00USD

phone 032 644404   phone2 032 627210   fax 032 633918  gsm0888 526259   email office@rubytour.bg   Skype Bonka Neykova


Обзорна екскурзия до Испания


Цена : € 1547.00USD


Обзорна екскурзия до Испания

Обзорна екскурзия до Испания Обзорна екскурзия до Испания Обзорна екскурзия до Испания

Испания: Обзорна екскурзия /три кралства/

8 дни / 7 Нощувки
01.09.2012 г. 08.09.2012 г. 15.09.2012 г. 22.09.2012 г. 29.09.2012 г. 06.10.2012 г. 13.10.2012 г. 20.10.2012 г. 27.10.2012 г. 03.11.2012 г. 17.11.2012 г.

 
     

 

ОБЗОРНА ЕКСКУРЗИЯ "ТРИ КРАЛСТВА"
Дати: всяка събота от 21.04 до 03.11, 17.11

Разписание на полетите /в местни времена/:

събота: София /Терминал 2/ 06:55 Париж 08:50
Париж 09:35 Барселона 11:15
събота: Барселона 15:55 Париж 17:50
Париж 18:40 София /Терминал 2/ 22:25


1 ден – събота БАРСЕЛОНА
Полет на авиокомпания "AIR FRANCE" София – Париж- Барселона. Посрещане и трансфер до хотел 3*. Вечеря в ресторант в архитектурния комплекс "Испанско село"*, след което посещение на Вълшебния фонтан на площад "Испания". Нощувка.

2 ден – неделя /БАРСЕЛОНА - ПЕНИСКОЛА - ВАЛЕНСИЯ/
Закуска в хотела и освобождаване на стаите. Обзорна екскурзия на Барселона: парка Гуел, Саграда Фамилиа и други от архитектурните шедьоври на Гауди, Пасео-де-Грасиа, площад Каталония, хълма Монтжуик, Олимпйското градче. Отпътуване за Валенсия около 350 км със попътно разглеждане на Пенискола - средновековния град с внушителния дворец Кастел де Папа Луна. Късно настаняване в хотела във Валенсия и нощувка.

3 ден – понеделник /ВАЛЕНСИЯ – МАДРИД/
Закуска в хотела и освобождаване на стаите. Пешеходна екскурзия в историческия център на града с разглеждане на Катедралата, където се съхранява копие на Светия Граал. Посещение на „Града на порцелана“ с известната фабрика Liadro*, където може да видите най-изящните изделия и да се запознаете с процеса на създаването им. Отпътуване за Мадрид /около 340 км/. Късно настаняване в хотела в Мадрид и нощувка.

4 ден – вторник МАДРИД
Закуска в хотела. Пешеходна екскурзия по историческата част на Мадрид – пл. Пуерта дел Сол, Пласа Майор и Пласа де ла Вия, разглеждане на Кралския дворец отвън и на градините Сабатини, улица Гран Вия. Свободно време. По желание и срещу допълнително заплащане – посещение на фламенко – шоу /45 Euro/, посещение на музея Прадо и Кралския дворец 70 Euro или екскурзия в Ескориал 70 Euro. Нощувка.

5 ден – сряда /MАДРИД – ТОЛЕДО/
Закуска в хотела. Обзорна екскурзия на столицата: площад Колумб и площад Испания, булевардите Реколетас и Кастеляно, Пасео-де-Прадо, арената за корида «Лас-Вентас», храма Дебот, Сан-Франсиско-Гранде, гара Аточа. Обяд. Отпътуване за Толедо и разглеждане на историческия център на града - Катедралния Събор, синагогата, дома-музей Ел Греко, манастира Сан-Хуан-де-Рейес. Връщане в Мадрид и нощувка.

6 ден – четвъртък /МАДРИД – САРАГОСА-КОСТА БРАВА/
Закуска в хотела и освобождаване на стаите. Отпътуване за Сарагоса /около 310 км/. Кратка туристическа програма в Сарагоса с разглеждане на Катедралата Св. Пилар, паметника на Гоя, борсата и Катедралата, след което отпътуване за Барселона /около 300 км/. Настаняване в хотел по крайбрежието на Коста Брава. Вечеря. Вечерна пешеходна разходка в Лорет де Мар и нощувка.

7 ден – петък ФИГЕРЕС
Закуска в хотела. Свободно време. Дегустация на испански вина* и обяд. Екскурзия до Фигерес и музея на Салвадор Дали* с разглеждане на средновековния град Жирона. Връщане в хотела. Вечеря и нощувка.

8 ден – събота
Закуска в хотела. 10:00 Освобождаване на стаите. Трансфер до летището за полета на авиокомпания "AIR FRANCE" до София /през Париж/.

 • заб. последователността на провеждане на екскурзиите може да бъде изменена при необходимост, както и вечеря да бъде заменена с обяд /също така е възможно в 6-ти ден обядът да е във вид на сух пакет/.


ВНИМАНИЕ!
Туристите записани по програмите с екскурзионни турове в Испания и Средиземноморието се посрещат на летище Барселона с табела с името на съответния тур /тези обзорни екскурзии се провеждат от испанската фирма NOVOVIRA VIAJES/.


ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:

 • самолетен билет София – Барселона – София /през Париж/ с полет на авиокомпания "AIR FRANCE"
 • 7 нощувки със закуски в хотели 3* /1 в Барселона, 1 във Валенсия, 3 в Мадрид и 2 по крайбрежието на Коста Брава/. - 5 вечери или обяда
 • Туристическа програма в Барселона – Пенискола - Валенсия – Мадрид – Толедо – Сарагоса – Фигерес – Жирона с екскурзоводско обслужване на руски език
 • Входни такси в обозначените със звездичка * обекти
 • Всички трансфери по програмата
 • медицинска застраховка с покритие 10000 Euro /с Assistance/

 

 • заб. Във варианта „LIGHT” на тази програма не се посещават: архитектурния комплекс "Испанско село", Толедо, музея на Салвадор Дали във Фигерес и Жирона, дегустация на испански вина; също така са включени 4 вечери или обяда, а първата нощувка е по крайбрежието на Коста Брава.


ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:

 • пътнически и летищни такси в размер на 127 Евро /към 17.04.2012 г./
 • Обявените в програмата мероприятия и входни такси срещу допълнително заплащане


Застрахователят, с който ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил застрахователен договор по чл. 42 от Закона за туризма е ЗД „ЕВРОИНС“ АД и номерът на застрахователната полица е № 37-00001305
Медицинската застраховка е сключена в “Застрахователно Дружество Евроинс “ АД. Подробно описание за начина на ползване ще намерите във Вашия травелпак. Съгласно Общите условия по застраховка „Помощ при пътуване”, задължение на Застрахования при настъпване на застрахователно събитие е да уведоми асистиращата компания непосредственo /до 48 часа/ след настъпване на злополуката /акутното заболяване/ чрез обаждане на телефона, посочен на травелпака и в инструкциите, давани на клиентите, както и да изпълни указанията на асистиращата компания, представител на Застрахователя. Само след непосредствено информиране на застрахователната компания и координирането от нейна страна на Вашите действия, ще Ви бъде предоставено безплатно /или с последващо компенсиране на разходитe/ обслужване в съответствие със застрахователната полица.
Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: няма минимален брой.
Безвизов режим за гражданите на Република България, притежаващи валидна лична карта за самоличност или паспорт.
Няма изискване за задължително ваксиниране преди влизане в страната.

Условия за записване:

 • 1. Записването трябва да бъде до 21 дни преди датата на пътуване
 • 2.Необходими документи: във връзка с въвеждането на задължителни изисквания от испанска страна за всички лица, влизащи в тази държава след 18.06.2007, за издаването на самолетни билети до Испания се изисква копие от лична карта или международен паспорт на пътуващите (в зависимост от това с кой от двата документа ще пътуват клиентите). Копие от тези документи трябва да се изпраща не по - късно от 7 дни преди съответната дата на заминаване на Туроператора, като на копието трябва задължително да е изписана датата на пътуване на клиентите.
 • 3.Плащане:

Капаро от 200 Euro при записване
Доплащане: до 10 дни преди датата на пътуване

Пакетните цени са калкулирани на база самолетни билети в икономична класа по редовни линии и подлежат на препотвърждение в зависимост от наличните свободни места по редовните линии към момента на закупуване на туристическия пакет


*Цените за екскурзиите в чужбина са изчислени по текущия фиксинг на БНБ.
*Обзорна екскурзия до Испания в лева е 3025.67 лв.

Направете запитване ->
Име*
Email*
Телефон
Текст*