Турция

Почивки и екскурзии в Турция

Предлагаме почивки и екскурзии в Турция Лято 2022 със собствен транспорт или самолет в прекрасните хотели на най-посещаваните курорти: Анталия, Бодрум, Дидим, Измир, Кушадасъ, Мармарис, Памуккале, Фетие, Чешме.

Защо да изберем Турция за нашата почивка?

Почивката в Турция ще ви осигури вълнуващи преживявания и комфорт във всеки един момент. Всеки турист остава с впечатляващи спомени от тази страната, съчетаваща източен колорит и модернистичен стил. Смесицата на култури, традиции и неустоими кулинарни изкушения, множеството исторически забележителности, уникалните пейзажи, топлото море, златистите плажове и гостоприемството на местните жители ще направят почивката ви незабравима.

Изберете си сред множеството курорти такъв, който е модерен и предлагащ развлечения или осигуряващ спокойствие сред живописен залив.

Какво трябва да знаете преди пътуването?

От май до септември температурите в Турция са много приятни и са най-подходящите месеци за пътуване. Ако притежавате валиден международен паспорт, можете да пребивавате в Турция до 90 дни в рамките на 6 месеца, без необходимостта да имате виза. Относно пътуванията в Турция, няма специални медицински и здравни изисквания.

Кои са най-подходящите места за почивка?

Изборът ви за почивка със самолет не е труден, защото на която и дестинация да се спрете, ще се насладите на изключителна атмосфера и възможности за отдих според своите предпочитания.

Анталия е мечтата на всеки турист, наричат я „Турската Ривиера”. Тук се намират 15 от 100-те най-добри хотели в света. Курорти като Сиде, Лара, Алания, Белек и Кемер привличат с красотата на плажовете си, с разнообразието от водни спортове и културни преживявания.

Бодрум, Мармарис и Дидим също притежават прекрасни плажни ивици и са добре развити туристически центрове.

Фетие е вашият избор, ако не обичате високи сгради на хотели и големи атракции, а Кушадасъ е за тези, които са привлечени от предимствата на големия модерен курорт, съчетани с великолепен плаж.

RubyTour ви предлага ранни записвания за почивки със самолет до Турция